nya meddelande

Jösses jag hade hjärtat i halsgropen…..

Ester var borta,,,, jag hade inte sett henne sedan vid 16-tiden… och vi började leta,,, och vi letade och vi ropade… var ute på altanerna, kröp under sängar, öppnade alla skåp vi kunde tänka på,, även skafferilådorna i köket!!! Pulsen gick upp i taket,,, vi trodde det spökade,, hon var väck!!!!

Gick tillbaka till tvättstugan, tänkte lägga mej på golvet och kolla under skåpen… då kommer lilla fröken Ester fram bakom en matthög som ligger på en hylla alldeles under taket i tvättstugan där jag har rena trasmattor liggandes i rullar. Hon ser alldeles yrvaken ut och undrar säkert vad det är för himla liv och ropande efter… herregud…. jösses vi blev riktigt nervösa…haha…

Men nu är hon vaken igen…

Jag har förresten badat Idun ikväll och när hon hjälpligt torkad kom ut ur badrummet så blev alla så rädda att dom stack åt alla möjliga håll, skräckslagna och slirande i kurvorna försvann alla. Grålle kom fram efter en stund och ropade och morrade och undrade var det var för ett ufo som kommit in. Luktade ju inte katt ens!!! Vilka fegisar va….

Men nu är det lite lugnare,,, så det blir väl natt här så småningom..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s