nya meddelande

Jag glömde Grålle

Javisst, jag var ute på altan och plockade iordning lite bara, grålle gick ut och satte sej i fönstret och Idun likaså… Jaja,, dom kan vara där ute lite tänkte jag och gick in,, efter en stund pep Idun så jag släppte in henne… tänkte inte på Grålle. Och efter en bra stund, kanske upp till en timme max så hörde jag honom när jag satt vid datorn härnere.. så därute satt han och tittade med sina stora stora ögon så frågande och sprang in förstås.. och sen hade han att göra… Han måste ju kolla hela sitt revir,, vad hade hänt när han var borta?? Han sprang till kattllådorna och kollade, sprang upp och gastade lite,,, *L* sedan kom han ner till mej och slängde sej vid mina fötter och började gosa med stora stora mått… gned och rullade sej och skulle minsann sätta hans doft på mina fötter igen.

Vilka trollungar jag har… dom är godast i hela värlen… hihi…

Och imorse förresten så kom Alice förstås och skulle baxa ner vid mitt ansikte som vanligt men för att veta att jag inte försvann så la hon sej på hela min hand med hela sin kropp…  vilken maja va??

Japp,, jag väntar här nere på att panna skall bli färdig, passar på att titta på Lets Dance. Sedan blir det till att gå upp, skall jobba i helgen så gubben får passa upp damerna och herrn här…

Ha det gott    *säger så*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s