nya meddelande

Jahapp…. då är det söndag då,, och jag skall jobba ikväll…

Katterna var med mej i sängen och följde med mej ner, nu väntar dom på frukostskinkan… Förresten igår käkade vi räkor på kvällen och jösses dom nästan klättrade på oss… haha… vilka tiggande typer…

Så, nu har vi käkat frukost, råggröt med krösamos och smörgås..

Jaja,, nu diskuterar dom på tv jonas gardells jesus bok,,, att jonas tror att jesus var 150 lång, krullhårig, tandlös osv… jösses va…*L*   Ja han var väl sliten som alla andra menar han på och så kan man ju tänka .  jonas verkar vara en kul typ,,, haha… väldigt ovanlig syn på saker o ting, skrivit många böcker har han med… Just nu diskuteras folkets syn på jesus om den skall förändras till vår tid.

Jajösses…  tänk vad en katt slipper mycket.. haha.. deras lilla värld stannar vid ytterdörren.. I allafall våra katter….   Dom nöjer sej bara dom får mat o vatten och mycket gosande..

Likadant så pratas det om earht our , en halv miljon hushåll släckte lamporna i sverige igårkväll. , men det var ingen som sa hur mycket energi som sparades genom detta. Det kanske inte var det som var syftet heller, bara att uppmärksamma kan jag tro.  Men nu kommer vårvärmen, nästa vecka skall det bli vårvarmt, vad härligt va!  Det kan bli 15 grader i götaland… jösses det blir ju svettigt!!… Men det var ett konstaterande inte en klagan…*L*  Tisdag  o onsdag 8-10 grader… jösses vad skönt!!   Äntligen kan vi sitta på altan o käka, jag har städat däruet, och oljat in möblerna, och putsat fönstrerna så är är jättefint nu.

Japp gott folk. nu skall jag tända i pannan så jag hinner elda innan jag skall iväg sen…

Ha en bra söndag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s